Beleggingspand verkopen

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Verkoop uw beleggingspand snel en betrouwbaar

Onze simpele proces van drie stappen om snel een mooi bod te krijgen op uw beleggingspand

Het verkopen van uw beleggingspand kan een tijdrovende klus zijn. Zo moet er bijvoorbeeld marktonderzoek gedaan worden en moet de marktwaarde berekend worden. De vervolgstap is het vinden van een verkoper die betrouwbaar is en zijn of haar afspraken nakomt. Dat doen wij bij Woning verkopen. Met ons is het verkoopproces open en betrouwbaar. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en nemen u het gehele proces uit handen.

Wij taxeren uw pand en doen u een aanbieding. Gaat u akkoord met ons bod, dan regelen wij alle andere zaken tot en met de oplevering. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. U hoeft alleen maar te zorgen dat u het juiste bankrekeningnummer doorgeeft. Bij WoningenVerkopen bent u verzekerd van een snelle verkoop. Binnen 14 dagen kan het geld op uw rekening staan.

Snel bij uw vermogen?

Enige tijd geleden heeft u kunnen beleggen in een object. Helaas zit dit geld nu vast in de stenen en er zitten ook nog eens huurders in die er niet uit willen. Het beperkt u nu om op een andere manier uw geld te besteden. Bij Woningen verkopen gaan wij graag met u de samenwerking aan. Binnen 14 dagen kunt u een nieuwe auto op de oprit hebben staan of ergens lekker op het strand liggen. Wat moet u doen? Neem contact met ons op.

Binnen 24 uur hebt u een reactie van ons en taxeren wij u pand. Vervolgens doen wij u een eerlijk bod. Accepteert u deze, dan regelen wij de verdere zaken. U hoeft zich nergens druk over te maken. Na de oplevering van het pand wordt meteen het bedrag overgemaakt naar uw rekening.

Soms is het prettig dat u uw pand verkoopt, zonder dat dit bekend wordt bij andere mensen in het vastgoed, familie of (oud-)collega’s. U wilt geen publiciteit en dat is in sommige situaties meer dan begrijpelijk. In die omstandigheden is het fijn dat er wel een partij is die uw pand gegarandeerd overneemt, zonder dat dit aan de grote klok wordt gehangen. Die partij is Woningen verkopen.

Zodra u contact met ons hebt opgenomen, gaan wij aan de slag. Binnen 24 uur krijgt u van ons een bericht en kunnen we een afspraak regelen met een van onze taxateurs. Nadat het beleggingspand is getaxeerd, krijgt u van ons een bod. Als u daarmee akkoord gaat, kan de verkoop binnen 14 dagen beklonken worden. 

Hoe snel kunnen wij uw beleggingspand kopen?

Binnen 14 dagen, soms zelfs sneller, kan alles geregeld zijn. Het start allemaal bij het eerste contactmoment. U stuurt ons een bericht en ons team van experts zal binnen 24 uur contact met u opnemen. In dit gesprek bespreken wij om welke situatie en wat voor pand het gaat. De vervolgstap is dat wij een afspraak maken met u, zodat wij het beleggingspand kunnen taxeren. Wij kijken naar de conditie van het pand en de rest van de grond. Vanuit die taxatie doen wij een bod. Gaat u daarmee akkoord, dan kan de koop binnen 14 dagen geregeld zijn.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod

Ga akkoord met de prijs en noem zelf een verkoopdatum

De verkoop is geregeld. Het geld wordt dezelfde dag overgemaakt

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Stap 1

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 301 32 99 of vraag geheel vrijblijvend een waarderapport bij ons op.

Op het moment dat wij alle informatie over het huis of pand hebben ontvangen ontvangt u binnen 24 uur een aanbod. Wat uw omstandigheden ook zijn: wij bieden een gepaste oplossing en een snelle en professionele verkoop.

Stap 2

Beoordeling en taxatie

Eén van onze specialisten zal contact met u opnemen en een bezichtiging van het pand of huis plannen om de taxatie vast te stellen. Wij houden hierbij rekening met de staat van de woning en baseren op basis daarvan een definitief bod.

Er zitten geen kosten verbonden aan de bezichtiging en Woningen verkopen neemt de juridische kosten voor haar rekening. U bent ook niet verplicht uw woning te verkopen nadat wij een bezichtiging hebben gedaan. Mocht er urgentie zitten achter de verkoop van uw woning, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur uw huis of pand bezichtigen. Uiteraard blijft de nauwkeurigheid en een fijne verkoop altijd voorop staan.

Stap 3

Oplevering!

Bent u akkoord gegaan met het aanbod, dan is het zaak zo snel mogelijk de verkoop van uw woning te voltooien. Dit kan gedaan worden in een aantal weken en soms zelfs in zeven dagen. Wilt u toch iets meer tijd? Dan passen wij ons daar gerust op aan. Het gaat WoningenVerkopen erom dat u zo prettig mogelijk door de verkoop heen loopt. Geef gerust door wat uw voorkeur heeft.

De volgende stap is het in orde maken van de juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Ook deze kosten zijn voor de rekening van Woningen verkopen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten die achteraf nog op de mat ploffen.

Als dat geregeld is kunnen we een definitieve datum bepalen. De touwtjes voor het bepalen van deze datum hebt u in handen. Wilt u het meteen geregeld hebben? Geen probleem. Toch liever drie weken later? Geen probleem. We kunnen de koop zelfs nog even uitstellen als u dat liever hebt. Na voltooiing van de verkoop wordt het bedrag direct op uw rekening gestort.

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!