Geheel ontzorgt verkopen

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Wij kopen uw woning, ongeacht de conditie

Onze simpele proces van drie stappen om woning snel te verkopen

Wat is nou lekkerder dan geheel zorgeloos uw woning verkopen? Geen stress, geen geregel en verzekerd zijn van een goede prijs. Bij Woningen verkopen nemen wij het hele verkoopproces van uw woning uit handen en kunt u binnen 14 dagen het verkoopbedrag op uw rekening hebben staan. Ongeacht de conditie van uw woning. Het maakt ons niet uit. Het enige wat ons uitmaakt dat u een prettig en eerlijk verkoopproces heeft.

Hoe gaat Woningen verkopen te werk

Het verkoopproces bij Woningen verkopen is ontzettend eenvoudig. Stel u zit in een situatie van scheiding, inbeslagname of werkloosheid en u wilt zo snel mogelijk van uw huis af. Dan is het mogelijk om via het contactformulier contact op te nemen met ons professionele team. Wij beloven u dat u binnen 24 uur een reactie van ons krijgt. Er wordt een afspraak gemaakt met een van onze taxateurs die u woning gaat taxeren. De taxateur kijkt naar de conditie van de woning en alles wat daaromheen zit. Op basis van die taxatie doen wij u een passend en eerlijk bod. Het bod dat u kan verwachten ligt tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw woning. 

Bij Woningen verkopen geen verrassingen

Gaat u akkoord met het aanbod, dan gaan we naar de volgende stap in het verkoopproces: het regelen van juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Alle kosten die hierbij worden gemaakt nemen wij voor onze rekening. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over kosten die achteraf nog op de mat ploffen. Wij beloven dat alles u uit handen wordt genomen en wij komen onze afspraken altijd na.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod

Ga akkoord met de prijs en noem zelf een verkoopdatum

De verkoop is geregeld. Het geld wordt dezelfde dag overgemaakt

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Cash op de dag van oplevering

Alle juridische zaken zijn achter de rug. Niets staat nog in de weg om de sleutel definitief aan Woningen verkopen te overhandigen. Het enige wat nog bepaald moet worden is een datum van oplevering. Deze mag u bepalen, zodat het u altijd uitkomt. Woningen verkopen past zich daarop aan. Is de sleutel overhandigd, dan gaan wij dezelfde dag nog het geld over maken naar uw bankrekening. De zorgen over het verkopen van de woning zijn voorbij.

Stap 1

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 301 32 99 of vraag geheel vrijblijvend een waarderapport bij ons op.

Op het moment dat wij alle informatie over het huis of pand hebben ontvangen ontvangt u binnen 24 uur een aanbod. Wat uw omstandigheden ook zijn: wij bieden een gepaste oplossing en een snelle en professionele verkoop.

Stap 2

Beoordeling en taxatie

Eén van onze specialisten zal contact met u opnemen en een bezichtiging van het pand of huis plannen om de taxatie vast te stellen. Wij houden hierbij rekening met de staat van de woning en baseren op basis daarvan een definitief bod.

Er zitten geen kosten verbonden aan de bezichtiging en Woningen verkopen neemt de juridische kosten voor haar rekening. U bent ook niet verplicht uw woning te verkopen nadat wij een bezichtiging hebben gedaan. Mocht er urgentie zitten achter de verkoop van uw woning, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur uw huis of pand bezichtigen. Uiteraard blijft de nauwkeurigheid en een fijne verkoop altijd voorop staan.

Stap 3

Oplevering!

Bent u akkoord gegaan met het aanbod, dan is het zaak zo snel mogelijk de verkoop van uw woning te voltooien. Dit kan gedaan worden in een aantal weken en soms zelfs in zeven dagen. Wilt u toch iets meer tijd? Dan passen wij ons daar gerust op aan. Het gaat Woningen verkopen erom dat u zo prettig mogelijk door de verkoop heen loopt. Geef gerust door wat uw voorkeur heeft.

De volgende stap is het in orde maken van de juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Ook deze kosten zijn voor de rekening van Woningen verkopen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten die achteraf nog op de mat ploffen.

Als dat geregeld is kunnen we een definitieve datum bepalen. De touwtjes voor het bepalen van deze datum hebt u in handen. Wilt u het meteen geregeld hebben? Geen probleem. Toch liever drie weken later? Geen probleem. We kunnen de koop zelfs nog even uitstellen als u dat liever hebt. Na voltooiing van de verkoop wordt het bedrag direct op uw rekening gestort.

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!