Hoe wij te werk gaan

Voer uw postcode in en ontvang een passend bod!

Het hele verkoopproces uitgelegd

Onze simpele proces van drie stappen om snel een mooi bod te krijgen op uw huis

Binnen 24 uur na het eerste contactmoment ontvangt u van ons een bod op uw huis of pand. Mocht het proces worden voortgezet, dan kunnen wij binnen 7 tot 14 dagen ook alle financiële zaken met de bank geregeld hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander tijdpad te kiezen. Onze dienstverlening is betrouwbaar, professioneel en wij vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te werk te gaan. WoningenVerkopen zal u constant op de hoogte houden van het verkoopproces van uw woning.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod

Ga akkoord met de prijs en noem zelf een verkoopdatum

De verkoop is geregeld. Het geld wordt overgemaakt

Voer uw postcode in en ontvang een passend bod!

Stap 1

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 301 32 99 of vraag geheel vrijblijvend een waarderapport bij ons op.

Op het moment dat wij alle informatie over het huis of pand hebben ontvangen ontvangt u binnen 24 uur een aanbod. Wat uw omstandigheden ook zijn: wij bieden een gepaste oplossing en een snelle en professionele verkoop.

Stap 2

Beoordeling en taxatie

Eén van onze specialisten zal contact met u opnemen en een bezichtiging van het pand of huis plannen om de taxatie vast te stellen. Wij houden hierbij rekening met de staat van de woning en baseren op basis daarvan een definitief bod.

Er zitten geen kosten verbonden aan de bezichtiging en WoningenVerkopen neemt de juridische kosten voor haar rekening. U bent ook niet verplicht uw woning te verkopen nadat wij een bezichtiging hebben gedaan. Mocht er urgentie zitten achter de verkoop van uw woning, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur uw huis of pand bezichtigen. Uiteraard blijft de nauwkeurigheid en een fijne verkoop altijd voorop staan.

Stap 3

Oplevering!

Bent u akkoord gegaan met het aanbod, dan is het zaak zo snel mogelijk de verkoop van uw woning te voltooien. Dit kan gedaan worden in een aantal weken en soms zelfs in zeven dagen. Wilt u toch iets meer tijd? Dan passen wij ons daar gerust op aan. Het gaat WoningenVerkopen erom dat u zo prettig mogelijk door de verkoop heen loopt. Geef gerust door wat uw voorkeur heeft.

De volgende stap is het in orde maken van de juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Ook deze kosten zijn voor de rekening van WoningenVerkopen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten die achteraf nog op de mat ploffen.

Als dat geregeld is kunnen we een definitieve datum bepalen. De touwtjes voor het bepalen van deze datum hebt u in handen. Wilt u het meteen geregeld hebben? Geen probleem. Toch liever drie weken later? Geen probleem. We kunnen de koop zelfs nog even uitstellen als u dat liever hebt. Na voltooiing van de verkoop wordt het bedrag direct op uw rekening gestort.

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!