Huis verkopen om kleiner te gaan wonen

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Versnel de verkoop van uw huis als u kleiner wilt wonen

U bent genoodzaakt om kleiner te gaan wonen vanwege de kosten van uw huidige woning. Omdat deze kosten blijven doorlopen, is het zaak om zo snel mogelijk van uw huis af te komen. Dat is waar Woningen verkopen om de hoek komt kijken. Binnen 7 dagen kunt u het geld op uw rekening hebben. Wij ontnemen u alle zorg bij het verkoopproces en bieden een volledige service: dit betekent dat wij uw huis taxeren, alle juridische zaken en kosten op ons nemen en uiteindelijk de woning opleveren. 

Binnen 24 uur na het eerste contactmoment kunt van ons al een aanbod ontvangen. Binnen 7 dagen is het mogelijk om het geld op de rekening te hebben staan. Wij helpen u graag om zonder extra zorgen het huis te verkopen: neem contact met ons op.

Snel geregeld

Binnen 7 dagen uw huis verkocht

Geen juridische kosten

Wij betalen alles voor u

Geen onverwachte kosten

Geen verrassingen na afloop

Duidelijke verkoop

Geen haken en ogen

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Wij nemen alle juridische kosten voor onze rekening, op die manier kunt u binnen 7 dagen van uw woning af zijn. Een makelaar brengt vaak allerlei zaken in rekening, waardoor er uiteindelijk minder overblijft van het verkoopbedrag. Bij Woningen verkopen doen we daar niet aan. Het is belangrijk dat u goed geholpen wordt. Daarom krijgt u contact met een team dat expertise heeft en is getraind voor verschillende situaties, zoals bijvoorbeeld kleiner wonen. Wij vinden het belangrijk dat er naar uw situatie gekeken wordt en op basis daarvan een aanbod wordt gedaan. Bel ons op 085 – 301 32 99 of vul ons contactformulier in. Binnen 24 uur hebt u een reactie van ons.

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!